Maling Kondang – Endank soekamty

endanks
Pancen asu tumindak mu
Ora patut ditiru
Jebul rang ngomong barange uwong
Kuwi jenenge nyolong
Pancen ak rodo mbling
Tp ra gelem maling
Snajan kepepet tipise dompet
Aku ra gelem nyopet
Maling pitik jaluk di gitik
Maling hp jalk diste
maling duit duit negaro
neng neroko

maling aman maling atimu
saben wengi ra so turu
ngopo wae kelingan aku
pancen asu
Pancen asu tumindak mu
Ora patut ditiru
Jebul rang ngomong barange uwong
Kuwi jenge nyolong
Pancen ak rodo mbling
Tp ra gelem maling
Snajan kepepet tipise dompet
Aku ra gelem nyopet
Mung kelangan, atine remuk tenan
Uripe ra karuan iso edan
Sing ra benr malah dadi kblinger takon ro uwong pinter
Muter muter muter muter mutter terrr hae
Maling pitik jaluk di gitik
Maling hp jaluk disate
maling duit, duit negoro
neng neroko
maling aman maling atimu
saben wengi ra so turu
ngopo wae kelingan aku
pancen asu

Posted on January 1, 2013, in Berita, endank soekamty, musik and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: